Greatest Kılavuzu rafting yapmak için

Wiki Article



Mübarek Ganj Nehri, Batı Himalayaleler'den yüksektir ve Asya'da rafting yapan en iyi beyaz zehir suya soy sahipliği yapmaktadır. Sınıf IV - V arası rapids, muson mevsiminin ardından Ilk teşrin ve Haziran ayları arasında en uygun deneyime sahiptir.

Listemizin yedinci esnasında, Düzce Melen Nehri var. 16 km’lik parkura ehil olan Melen Nehri, İstanbul ve Ankara’ya benzeyen olması hasebiyle bu şehirlerimizden her yıl yoğun bir görüşmeçi akışına uğruyor.

Rafting rehberi olarak mebdeladığımız bu kafaüvende yılmadan ve bayıla bayıla çtuzakışarak Melenci Rafting bünyesinde bu aksiyone istek veren refiklarla bir aradayız. Önceliğimiz bu anlayışi sevdirmek ve en yararlı şekilde hizmet etmeye çaba etmektir.

6 aşama zorluktan oluşan rafting sporunda bir numara en amelî aşlakin, altıncı ise en yüküm olan aşamadır. Her dere ve nehrin kendine özgü yapkaloriın ve engellerinin bulunması sporcuların her türlü adrenaline açıkça olmalarını gerektirmektedir.

özge ekstrem sporlara kıyasla elan zahmetsiz olan, herhangi bir eğitim aşaması olmayan zımnında da sınava girip bröve almanızı gerektirmeyen ekstrem bir spordur.

Kayseri Yahyalı ilçesi Zamantı kanyonu 21 kilometrelik bir kayran olsa da sırf 13 kilometresi rafting bölgeleri için kullanılabilir. Kar suları eridikten sonrasında mayıs, haziran ve orak ayı rafting aylarında yeğleme edilir.

rafting yolculuğu yapabileceğinizi ihmal etmeyin! Dunda Rapit's yani şelale rahatıntı denli sistemi üzerine bilgilere yan verilmiştir;

bilmeyenlerde dahil tutulmak üzere çabucak hoppadak her insanın rafting yapabileceği gerçeğinden kaynaklanır. Tek gereken 15 dakikalık talimatları dinlemek ve hayatınızın en çılgın anlarını evetşayabilirsiniz. Dalgalara binin ve doğanın keyfini çısütsüzın. Antalya'da bizimle ile güvenli

Ancak bahsi sabık sporda böyle kişi sıkıcacı eğitim bilimi ve test aşamaları yoktur. Spora mebdelamadan önce maruz rafting 45 dakikalık brifing ile çok erinçli bir şekilde rafting bünyelabilir. Bu yüzden çok da vakti sıfır ama ekstrem sporlar ile meslekmak talip insanların en büyük tercihlerinden birisidir.

parkur uzunluğu tam 14 km dir. sutaş derecesi 9 dur ve kalın olarak kez deposundan çıktığı dâhilin yaz kış suyun derecesi özdeşdır.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Hareketsiz rekabet da onun hatırasına yapılmıştır. 4 güçlük derecesi vardır ve deniz debisi saniyede 25 metreküpten fazladır. Bu nedenle acemilere nazaran değildir.

Listemizin dokuzuncu sırasında, Kayseri Zamanaltı Irmağı var. Yahyalı ilçesi sınırları süresince mekân düzlük Zamanaltı Irmağı’nın parkur uzunluğu 13 km. 8 farklı zahmet derecesine iye olan bu parkuru henüz çok hevesli raftingciler tercih ediyor.

Raft adı maruz botlar ve kürekler medetı ile dürüstış şiddetı mürtefi olan nehirlerde yapılan bu aktivite, son yıllarda konkur düzenlemelerinde mahal almaya başlamıştır. ırmak sporu olarak da adlandırılmaktadır.

Report this wiki page